Rusmidler

Rusmidler

Netstof
 
Her får du fakta om forskellige stoffer. Hvad de består af, bivirkninger osv. Der er også debat. Få gratis anonym rådgivning om hash misbrug på SMS!! det er gratis - og kan være en hjælp for dig, som vil gøre noget ved dit misbrug - men har svært at komme i gang. Den tidligere SMASH-hjemmeside er nu en del af Netstof.
 
Antidoping

ADD skal således i samarbejde mellem regeringen og idrættens organisationer bekæmpe brugen af doping og styrke de grundlæggende værdier i både eliteidrætten og den brede folkelige idræt i Danmark. ADD skal i samarbejde med WADA og internationale samarbejdspartnere skabe optimale rammer for at løse ADD's opgaver i overensstemmelse med "Lov om fremme af dopingfri idræt" og internationale regler på området.

Socialstyrelsen - unge og rusmidler 

Viden og værktøj til dig, der arbejder med unge.
 
Danske unge har et højt forbrug af rusmidler. De flestes brug er eksperimenterende, og de foretrukne rusmidler er alkohol og, i mindre grad, hash.
 
De unges forbrug af rusmidler er et led i socialiseringsprocessen fra barn til voksen. Men hvornår kan forbruget betegnes som problematisk? Hvem udvikler et problematisk forbrug - og hvorfor? Og hvornår skal man som fagperson gribe ind