Seksualitet

Seksualitet

Sexlinien
 
Sexlinien for Unge er Danmarks ældste og største informations- og rådgivningsportal om sex, køn, prævention, følelser, seksualitet, kærlighed, seksuelle rettigheder, krop og sexsygdomme for unge mellem 12 og 25 år.

På Sexlinien for Unge kan du både finde nyttig viden om sex, prævention, sexsygdomme, krop og seksualitet. Og du kan læse andre unges historier og høre deres erfaringer. Og du kan se film om unge og sex. Og du kan dele dine egne historier, hvis du har lyst og tror at andre unge kan bruge dine erfaringer. På Sexlinien for Unge tilbyder vi også anonym rådgivning både via telefon og brevkasse om seksuelle spørgsmål og problemer.
 
Vi rådgiver om prævention, sexsygdomme, graviditet, rettigheder, nødprævention, abort, forelskelse, køn, seksuelle overgreb, den første gang, og meget, meget mere.

Reden Aalborg 
 
Reden Aalborg er et gratis og anonymt tilbud til dig, kvinde eller mand, der sælger, eller har solgt seksuelle ydelser ofte - eller bare en gang i mellem - for penge, husly, materielle goder eller andet.
Reden Aalborg er til for dig, som har solgt seksuelle ydelser for eksempel via:
  • Sugardating
  • Escort
  • Privat/diskret
  • Bordel
Reden Aalborg er en af fem Reder i Danmark, som hører under KFUKs Sociale Arbejde.