Andre gode links

Andre gode links

Børneinfo

Børneportalen hjælper børn og unge med at finde frem til netop den rådgivning, de har rug for og føler sig trygge ved at henvende sig til. På den måde kan de få fat i den rådgivning, der passer bedst til netop deres problem. Det kan også betyde, at de undgår at skulle kontakte flere forskellige rådgivninger, før de når frem til den hjælp, der er bedst for netop dem.
 
Det kriminalpræventive Råd 

Det Kriminalpræventive Råd, DKR forebygger kriminalitet og skaber et tryggere samfund. Til det bidrager vores medlemmer med indsatser på de områder, hvor de har særligt kendskab og kompetence.
 
LOKK

Landsforeningen af Kvindekrisecentre, LOKK er en interesseorganisation, hvis overordnede formål er at synliggøre og styrke det enkelte krisecenters arbejde for at forebygge og bekæmpe fysisk og psykisk vold mod kvinder og børn.
 
Headspace

Headspace er et rådgivningstilbud til alle unge der har problemer. Rådgivningen er uforpligtende og, hvis du ønsker det, anonym. I centret tilbyder vil hjælp til problemer med alt fra angst og ensomhed til problemer i familien og økonomien. Hvis du har brug for hjælp til at kontakte kommunen, kan vi også det. Det er ikke et krav at du bor i Københavns kommune - alle børn og unge er velkomne.
 
Spiseforstyrrelse  og Selvskade

Hvad enten du lider eller har lidt af en spiseforstyrrelse, gør skade på dig eller har gjort skade på dig selv, er pårørende, fagperson eller blot nysgerrig efter at vide mere om ovennævnte områder, så er Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade til for dig
 
LMS blev stiftet i marts 2001 som en fusion mellem Anoreksiforeningen og CMS og har medlemmer inden for alle kategorier af spiseforstyrrelser: anoreksi, bulimi, overspisning, ortoreksi og megareksi. Hertil kommer selvskadere, pårørende, behandlere og andre, der gerne vil støtte vores arbejde.
 
Mindhelper

Guider unge gennem hårde tider. Målet med Mindhelper er at hjælpe unge tidligt, inden problemer vokser dem over hovedet.